Getuigen zware mishandeling Oost gezocht

woensdag 29 november 2017

Amsterdam - In de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 oktober is een 23-jarige vrouw zwaar mishandeld op de C.J. van Eesterenlaan in Amsterdam-Oost. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

Rond 04.00 uur fietst het slachtoffer vanuit het centrum richting huis. Als zij zich op de C.J. van Eesterenlaan ter hoogte van de Borneokade bevindt, voelt ze dat ze opeens hard van haar fiets wordt getrapt. Ze valt op de grond en wordt vervolgens mishandeld door een onbekende man. Het slachtoffer verzet zich hevig en weet op een gegeven moment te vluchten. De vrouw loopt ernstig letsel in haar gezicht op door de mishandeling. 

Tijdens de mishandeling verliest het slachtoffer haar telefoon. Ze zoekt later op de locatie van de mishandeling, maar treft de telefoon niet meer aan. Het betreft een goudkleurige smartphone van het merk Huawei. 

De politie onderzoekt de mishandeling en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien van de mishandeling en nog niet met ons gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Ook wil de politie graag spreken met mensen die meer informatie hebben over de verloren telefoon. Heeft u de telefoon zien liggen of misschien meegenomen? Ook dan verzoekt de politie u contact op te nemen.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiderwoude | 112 alarmeringen Zuiderwoude | Goedkoop Tanken in Zuiderwoude | Supermarkten in Zuiderwoude | Weerbericht Zuiderwoude