Voetbalsupporter aangehouden na mishandeling

zaterdag 16 januari 2016

Volendam - De politie heeft vrijdagavond een 44-jarige voetbalsupporter aangehouden, na een melding van een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Brugstraat.

De politie is vrijdagavond met meerdere politie-eenheden en politiehonden ter plaatse gegaan. In een horecagelegenheid bleek een grote groep van ongeveer 90 voetbalsupporters aanwezig te zijn en de sfeer bleek grimmig. De politie heeft een 44-jarige voetbalsupporter, afkomstig uit Breda, aangehouden voor mishandeling. De 44-jarige verdachte bleek een horecamedewerker een vuistslag in zijn gezicht te hebben gegeven. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is ingesloten.

Hierna kwam er in de nacht van vrijdag op zaterdag wederom een melding binnen bij de politie vanuit een andere horecagelegenheid, waar ramen zouden worden vernield en waarbij voetbalsupporters met elkaar op de vuist zouden zijn gegaan.

De politie heeft de nodige inzet gepleegd om de groepen supporters uit elkaar te houden.

Na de benodigde inzet van de politie keerde de rust weer terug.

2016011976

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuiderwoude | 112 alarmeringen Zuiderwoude | Goedkoop Tanken in Zuiderwoude | Supermarkten in Zuiderwoude | Weerbericht Zuiderwoude